ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – Τελευταία ενημέρωση

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο του επιλεγόμενου μαθήματος «Βιβλική Αρχαιολογία και Θεσμολογία», Β΄ Εξ., του Π.Ι.Σ. της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθήνας, προγραμματίζεται η πραγματοποίηση ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής στη Χαλκίδα με υπεύθυνη τη διδάσκουσα Μαρία Παζάρσκη, μέλος ΕΔι.Π.

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν φοιτήτριες και φοιτητές και από τα δύο τμήματα της Α.Ε.Α.Α., Π.Ι.Σ. και Π.Δ.Ε.Κ., καθώς και όλο το Προσωπικό της Α.Ε.Α.Α. (μέλη Διδακτικού Προσωπικού, Ε.Δι.Π., Λοιπό Διδακτικό Προσωπικό, Διοικητικό).

Πρόγραμμα εκδρομής:

  • Επίσκεψη στη Μητρόπολη Χαλκίδας
  • Επίσκεψη στην Εβραϊκή Συναγωγή της Χαλκίδας
  • Επίσκεψη στο Εβραϊκό Νεκροταφείο Χαλκίδας
  • Νέα Λάμψακος για φαγητό

Η μετακίνηση θα γίνει από την Α.Ε.Α.Α. προς τη Χαλκίδα και από τη Χαλκίδα στην Α.Ε.Α.Α. με πούλμαν (ώρα αναχώρησης 8.00, ώρα άφιξης 20.00).

Δήλωση συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στον π. Πέτρο Βλάχο, εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα Νέας Λαμψάκου και φοιτητή του Προγράμματος Ιερατικών Σπουδών της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθήνας.

Το κόστος για το πούλμαν κατά την εκπαιδευτική εκδρομή στη Χαλκίδα ανέρχεται στα 10 Ευρώ ανά άτομο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Έχουν σταλεί μέσω eclass

Τελευταία ενημέρωση:

Η ώρα και ο τόπος αναχώρησης για τη Χαλκίδα είναι 8.00 π.μ. από την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθήνας (Παρασκευή 17 Μαΐου 2024).
Κόστος εισιτηρίου για το πούλμαν 10 ευρώ.

Παρακαλούμε, κάθε ενδιαφερόμενη και ενδιαφερόμενος από το σύνολο των φοιτητριών και φοιτητών της Α.Ε.Α.Α. καθώς και από όλο το Προσωπικό της Α.Ε.Α.Α. να δηλώσει συμμετοχή στον π. Πέτρο Βλάχο μέσω sms, mail ή τηλεφώνου το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (15 Μαΐου). 

Τηλ.: 6977770587

Μail: petrosvlahos1975@gmail.com

Upcoming Events

en_GB
Skip to content